LOSKOMEN VAN EMOTIE-ETEN. Ooit lukte mij dat niet. Ik wist ook totaal niet waar te beginnen ermee. Totdat ik na veel vallen en opstaan tools leerde te ontwikkelen om werkelijk grip te krijgen op mijn emoties.

Mijn studies hielpen mij hierbij maar het zijn van ervaringsdeskundige was echt de doorbraak voor mij. Iets uitvinden dus wat voor mij in de praktijk echt werkt. En wat mijn leerproces, die doorbraak, betekende voor mijn leven was geweldig!

Ik heb er daarom zelfs mijn beroep van gemaakt om mensen te helpen ook los te komen van emotie-eten. In mijn GRATIS e-book: Loskomen van emotie-eten, vertel ik hoe ik dat doe. Download hem graag. Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Mark Jensen

 

Wanneer je gebruikt maakt van onze website ga je akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten