"Mijn zelfbeeld en mijn relatie met eten waren verstoord. Bij coaches had ik echter altijd het vooroordeel dat het allemaal van die mooie, snelle jongens waren die mij, puur uit theorie, wel 'even' zouden vertellen wat ik allemaal fout deed. Maar na een eerste gesprek met Mark moest ik mijn mening hierin bijstellen. Hij spreekt niet alleen vanuit theorie maar ook vanuit eigen ervaring. Ook over zelfliefde had ik mijn bedenkingen. Ik dacht: 'Het zal wel!'. Maar binnen 2 maanden raakte ik al 7 cm in mijn taille kwijt. En nu wat meer dan een jaar later verder in mijn proces 37 cm kwijt en al ruim 50 kg op de weegschaal...én verlost van prediabetes. Maar niet alleen mijn lichaam veranderde, ook mijn hoofd qua denken. Ik voel me namelijk bevrijd! Mark gaf letterlijk mijn leven terug.” 

Barbara van Vliet


"Ik heb veel gehad aan Mark's tips en adviezen en alles wat hij me hebt meegegeven. Ik ben inmiddels 7 kilo afgevallen en zit onwijs goed in mn vel. Mn haar en nagels zijn gezond en groeien onwijs goed! Bedankt Mark!" 

Chantal van der Wijk


"Ik worstelde met zelfacceptatie, was veel te kritisch naar mezelf en koesterde veel wrok. Na al 3 gesprekken merkte ik veranderingen. Zijn verduidelijkende stijl en het thema zelfliefde deden de puzzelstukjes voor verandering op zijn plek vallen. Obstakels voor verandering verdwenen meer en meer erdoor. Ik kan mezelf nu accepteren, de "zweepslagen" van al die zelfkritiek zijn voorbij en mijn verleden heeft een mooie plek gekregen. Ik ervaar nu RUST en ben open geworden naar de wereld toe." 

Lesley Groen


"Ik had alles al geprobeerd om af te vallen, maar Mark was het wél blijvend gelukt. Ik kreeg energie van zijn enthousiasme dus dacht het proberen waard. Omdat ikzelf verstand heb van psychologie had ik aanvankelijk scepsis omdat Mark ook de geest aanpakt, maar helemaal geen spijt van. Zijn aanpak vraagt dedicatie en toewijding maar achteraf valt het reuze mee en is het zo waard! Een zelfverzekerder, positiever en zelfbewuster persoon kwam naar voren. Ik ben nu 10 kg afgevallen al in mijn verdergaande vetverlies proces. En ik heb nu overtuigd het gevoel dat ik niet meer terugval in gewicht, zoals bij al mijn voorgaande diëten, omdat de kern daarvan al is aangepakt."

Ramon Eriks


"Het dagelijks meedragen en zien en voelen van je overgewicht. Alles doet je zeer als je hebt gelopen. Ik was dat zo zat! Ik zocht daarom naar blijvende handvatten ipv weer een dieet. Praten met Mark was fijn. Hij zat in hetzelfde schuitje. Hij begrijpt me. Je hebt een klik. Je hoeft niet alles uit te leggen! Mijn mentale transformatie is onbeschrijflijk! Waar ik nu ben is bizar. Denken over mezelf en voeding is totaal anders geworden. Emotie-eten is nu al gestopt! Nu de rest. Van muurbloempje en "meisje" naar een zelfopkomende vrouw."

Nathalie Mirjami


Ik was me inmiddels bewust van het feit dat ik onderliggende oorzaken moest aanpakken. Daarom kwam ik bij Mark terecht en niet meer (meer) bij een diëtist of arts die vaak alleen aanraadt om minder te eten en meer te bewegen. Het 'waarom' van mijn eetgedrag was voor mij een eye-opener en dé doorbraak in dit traject. Ik ben nu al ongeveer 10 kg afgevallen zonder dieet. Ik heb nu ook al nauwelijks eetbuien en stop ook veel eerder dan voorheen. Nu is het een kwestie van toepassen van de overige tools die ik ga leren.

Petra