Hoe zou het zijn?

  • Hoe zou het zijn als je emotie-eten overwint? Wat voor rust, kracht en pracht ervaar je dan?
  • Hoe zou het zijn als je het gevoel en impact ervaart van je persoonlijk ideale figuur? En blijvend?
  • Hoe voelt het dus als je jouw vetverlies doel haalt en zonder honger?
  • En wat is de praktische impact op je leven van het behalen van je vetverlies doel? Wat betekent het bijvoorbeeld precies voor je relatie en gezinsleven, voor je werk en inkomen, voor je seksleven, voor je zelfvertrouwen, voor je lichamelijke mogelijkheden, voor je mentale en lichamelijke gezondheid, voor je pensioen en voor je portemonnee vanwege de stijgende zorgkosten? En vergeet niet de kosten van overeten zelf door bijvoorbeeld emotie-eten: dat kan namelijk oplopen tot ongeveer 125 euro per maand. 1500 euro per jaar.

Mijn onderstaande 3 diensten kunnen jou het gevoel en impact geven dat je zoekt. In het echt. Een investering dat met goud wordt terugbetaald.

Optie 1:

VIP-DAG

In 1 dag de basiskennis leren van blijvend vetverlies zonder honger en de basiskennis leren voor emotie-controle. En volop tijd voor je specifieke vragen. 

Je investering en wat die jou oplevert...

 het exacte gevoel en impact op je leven is van blijvend gewichtsverlies. De diepgaande motivatie en kick ervan voelen!

Hoe je gemotiveerd en doelgericht dient te werken voor blijvend gewichtsverlies succes.

Wat de belangrijkste gedachten zijn die het pad van vetverlies blokkeren en hoe ze te veranderen.

Wat de regels zijn voor zelfliefde en winnen in het leven.

Hoe je jouw emoties via mijn ‘ZAMBRAAA-methode’ de baas kunt worden. Hoe je dus ‘emotiehonger’ de baas kunt worden.

Een basis plan van aanpak om je manier van voeding en beweging effectief te veranderen zodat vetverlies ontstaat zonder honger of ‘beroofd’ te voelen.

Investering: 397 euro, inclusief BTW

 

Veelgestelde vragen VIP-dag...

“Wanneer en waar vindt de VIP-dag plaats?” De dag kan face-to-face plaatsvinden bij mij thuis of via videobellen. Op vrijdag, zaterdag of zondag van ’s ochtends 10 uur tot de middag 16 uur. Ikzelf woon in IJmuiden, vlakbij het strand en de natuur, dus de gesprekken kunnen ook daar al wandelend plaatsvinden.

“Kan ik ook afbetalen in termijnen?” Ja, in maximaal 4 termijnen kun je afbetalen.

“En wat als ik me bedenk, krijg ik dan geld terug?” Twijfel is bij aanvang heel normaal, want je doet iets nieuws! En het onbekende vindt men altijd eng in het begin.

Maar kies je toch niet voor de VIP-dag, en zeg je hem voor aanvang af, dan krijg je het volledige bedrag terug minus 10% restitutiekosten van het VIP-dag bedrag (39,70 euro).

 

Mijn leven terug

Hij spreekt niet alleen vanuit theorie maar ook vanuit eigen ervaring. Ook over zelfliefde had ik mijn bedenkingen. Ik dacht: ‘Het zal wel!’…En nu wat meer dan een jaar later verder in mijn proces: 37 cm kwijt en al ruim 50 kg op de weegschaal…Mark gaf letterlijk mijn leven terug.

Barbara van Vliet

Optie 2:

EMOTIE-ETEN OVERWINNEN

In 6 maanden tijd leren hoe emotie-eten te overwinnen. De immense rust en kracht ervan ervaren voor je hoofd, maar ook erdoor de sterkste basisstart leren maken voor vetverlies. Steeds overeten door ‘emotie-honger’ stopt dan immers. 

Je investering en wat die jou oplevert...

 

De basis die je krijgt van de VIP-dag krijg je nu in detail en volledig.

Zelflimiterende en zelfsaboterende gedachten worden opgespoord en uitgeschakeld. Anders gezegd: je ‘oude-ik’ wordt vervangen door je ware ‘authentieke-ik’.

Je leert te winnen in het leven door de regels van zelfliefde te integreren in je leven.

In detail en op maat krijg je begeleiding bij je emoties overwinnen.

Investering: 997 euro, inclusief BTW

 

Veelgestelde vragen emotie-eten overwinnen...

 “Heb ik wilskracht of discipline nodig?” Nee, wel de basismotivatie om te veranderen. Je ervaart dus voldoende pijn en/of verlangen om de stap voorwaarts te maken in je leven. Wilskracht en discipline werken alleen op korte termijn, niet lange. Ik heb de tools om je nieuwe leefstijl te programmeren tot een praktische gewoonte zodat wilskracht en discipline overbodig zijn.

“Neemt de begeleiding veel tijd en inzet in beslag?” Tijd hebben is altijd een kwestie van prioriteiten stellen. Wil je wel of niet veranderen? Wil je wel veranderen, dan maak je tijd, want je pijn en/of verlangen overheerst dan om te veranderen. Een persoonlijk moeten, ondanks overige bezigheden van de dag. Maar de tijd dat je bezig bent voor vetverlies neemt doorgaans 20 minuten tijd per dag in beslag (opdrachten uitwerken, toepassen geleerd materiaal).

“Hoe ziet de begeleiding eruit?” Begeleiding gaat altijd op maat en omvat een combinatie van werkboekopdrachten en gesprekken met mij. De gesprekken gebeuren face-to-face bij mij, via videobellen en/of telefonisch. Dus waar je woont maakt niet uit! Doorgaans wekelijks of 1 keer per 2 weken vindt er een gesprek plaats. Naarmate het proces vordert, hoe langer de perioden tussen de gesprekken.

“Kan ik emotie-eten in 6 maanden tijd leren overwinnen?” Doorgaans is het antwoord ja naar mijn ervaring met mijn cliënten.  In ieder geval krijg je gratis na-begeleiding na die 6 maanden periode en heb je de tools in handen om emotie-eten verder onder controle te brengen. In ‘zwaardere’ gevallen duurt het proces 1 tot 2 jaar voor totale controle.

“Kan ik ook afbetalen in termijnen?” Ja, in maximaal 4 termijnen kun je afbetalen.

“En wat als ik me bedenk, krijg ik dan geld terug?” Twijfel is bij aanvang heel normaal, want je doet iets nieuws! En het onbekende vindt men altijd eng in het begin.

En als je voor het vierde gesprek met mij tijdens het emotie-eten overwinnen programma besluit te stoppen, dan krijg je het volledige bedrag terug; minus 10% restitutiekosten (99,70 euro).

Ik wil dat je goed en veilig voelt. Na 3 gesprekken met mij is het echt wel duidelijk of er een match is qua samenwerking en of je klaar bent voor jouw metamorfose. Daarom kun je voor het vierde gesprek beslissen of je wilt stoppen of dat je er maximaal voor gaat.

Wat goed te doen! Wat heerlijk om je zo te voelen

Eerst had ik toch wat weerstand, ja tijd aan mijzelf besteden en investeren…toch in het begin lastig, maar wat goed te doen! Mijn omvang is nu met 26 cm afgenomen. Mijn gewicht met 18 kg. Mijn energie en kracht is toegenomen met 200%! Deze gezonde leefstijl brengt rust en regelmaat en controle over mijn leven en lichaam. Wat heerlijk om je zo te voelen.

Sonja Mulder

Optie 3:

BLIJVEND GEWICHTSVERLIES 

In 12 maanden tijd, naast emotie-eten, de overige vormen van nep-honger leren beheersen en je nieuwe leefstijl toepassen. Het gevoel en impact op je leven dus blijvend ervaren van jouw mentale en fysieke metamorfose. Niet alleen over 5 maanden, over 5 jaar maar ook over 50 jaar.

Je investering en wat die jou oplevert...

Naast de leerstof van het VIP-dag programma en het 6 maanden programma, leer je nu ook de overige vormen van honger en overeten de baas te worden.

Dus naast emotie-honger wordt nu ook overeten door ‘eetomgevingshonger’, ‘beloningshonger’, ‘bloedsuikerhonger’ en extreme buikhonger aangepakt en voorkomen. Hierdoor is discipline of wilskracht overbodig om je vetverliesdoel te bereiken.

Je leert dus alle fundamenten voor blijvend gewichtsverlies succes te integreren in je leven, zodat je voeding en beweegpatroon veranderen blijvend gewichtsverlies succes creëert. Niet alleen nu, maar ook over 5 jaar en 50 jaar.

Investering: 1897 euro, inclusief BTW

Veelgestelde vragen blijvend gewichtsverlies...

“Kan ik vetverlies creëren zonder honger?” Ja, door de 4 vormen van ‘nep-honger’ te controleren, plus te leren wat ‘lichte buikhonger’ is en wanneer dan te eten, kun je prima afvallen zonder honger.

“Wat zijn de 4 vormen van nep-honger?” Emotie-eten is ‘emotie-honger’. Je gaat daardoor dan overeten terwijl de buik geen daadwerkelijke honger ervaart. Dat is dan nep-honger. De andere 3 vormen van nep-honger zijn: honger door signalen vanuit je eetomgeving, honger door de diverse beloningen die overeten voor je veroorzaken en honger door bloedsuikertekort.

“Heb ik wilskracht of discipline nodig?” Nee, wel de basismotivatie om te veranderen. Je ervaart dus voldoende pijn en/of verlangen om de stap voorwaarts te maken in je leven. Wilskracht en discipline werken alleen op korte termijn, niet lange. Ik heb de tools om je nieuwe leefstijl te programmeren tot een praktische gewoonte zodat wilskracht en discipline overbodig zijn.

“Ga ik op een hongerdieet of op een dieet vol beperkingen?” Nee, juist niet! Al eet je een pak suiker op een dag. Je zoekt namelijk een eet- en leefstijl die jij zowel tijdens als na je vetverlies proces met gemak en plezier kunt volhouden. Uiteraard is de algemene truc dat je een voedingspatroon kiest die jouw lichaam en hoofd rust geven. Langdurig verzadigd voelen via voeding is dan essentieel. In de basis is dat vezelrijke en eiwitrijke voeding en even wennen aan meer natuurlijke voeding. Maar hoe je varieert met bijvoorbeeld de hoeveelheid koolhydraten en vetten in je voeding is jouw keuze. Dus Ketodieet, Paleodieet, Koolhydraatarmdieet, Schijf van vijf dieet, Vegandieet, Oersterkdieet, Hormoonfactordieet, Mediterraanse dieet, of wat voor dieet- of voedingsstijl dan ook, het gaat om wat werkt voor jou. Maatwerk dus.

“Moet ik voeding de godganse dag wegen, steeds kcal tellen en iedere keer etiketten gaan lezen?” Nee! Voeding dient juist uit het centrum van je leven te gaan en het leven dient in het centrum van je leven te gaan. Met zeer praktische alternatieven kun je eenvoudig en tijdbesparend bepalen hoeveel je dient te eten tijdens een maaltijd.

“Neemt de begeleiding veel tijd en inzet in beslag?” Tijd hebben is altijd een kwestie van prioriteiten stellen. Wil je wel of niet veranderen? Wil je wel veranderen, dan maak je tijd, want je pijn en/of verlangen overheerst dan om te veranderen. Een persoonlijk moeten, ondanks overige bezigheden van de dag. Maar de tijd dat je bezig bent voor vetverlies neemt doorgaans 20 minuten tijd per dag in beslag (opdrachten uitwerken, toepassen geleerd materiaal).

“Hoe ziet de begeleiding eruit?” Begeleiding gaat altijd op maat en omvat een combinatie van werkboekopdrachten en gesprekken met mij. De gesprekken gebeuren face-to-face bij mij, via videobellen en/of telefonisch. Dus waar je woont maakt niet uit! Doorgaans wekelijks of 1 keer per 2 weken vindt er een gesprek plaats. Naarmate het proces vordert, hoe langer de perioden tussen de gesprekken.

“Kan ik emotie-eten in 6 maanden tijd leren overwinnen?” Doorgaans is het antwoord ja naar mijn ervaring met mijn cliënten.  In ieder geval krijg je gratis na-begeleiding na die 6 maanden periode en heb je de tools in handen om emotie-eten verder onder controle te brengen. In ‘zwaardere’ gevallen duurt het proces 1 tot 2 jaar voor totale controle.

“Kan ik ook afbetalen in termijnen?” Ja, in maximaal 4 termijnen kun je afbetalen.

“En wat als ik me bedenk, krijg ik dan geld terug?” Twijfel is bij aanvang heel normaal, want je doet iets nieuws! En het onbekende vindt men altijd eng in het begin.

En als je voor het vierde gesprek met mij tijdens het blijvend gewichtsverlies programma besluit te stoppen, dan krijg je het volledige bedrag terug; minus 10% restitutiekosten (189,70 euro).

Ik wil dat je goed en veilig voelt. Na 3 gesprekken met mij is het echt wel duidelijk of er een match is qua samenwerking en of je klaar bent voor jouw metamorfose. Daarom kun je voor het vierde gesprek beslissen of je wilt stoppen of dat je er maximaal voor gaat.

Afgevallen zonder dieet

Het ‘waarom’ van mijn eetgedrag was voor mij een eye-opener en dé doorbraak in dit traject. Ik ben nu al 25 kg afgevallen zonder dieet.

Petra

Wanneer je gebruikt maakt van onze website ga je akkoord met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten